Välkommen till All Assistance! Städservice & lokalvård i Härnösand

Vi erbjuder städning och hushållsnära tjänster såsom t.ex. kontorsstädning, storstädning, fönsterputsning, butiksstädning m.m. Vi använder oss enbart av miljöanpassade städprodukter. Vår personal är noggrann och professionell och du kan vara säker på att få ett gott resultat när du anlitar oss!

Hos oss är alla välkommna, privatpersoner, företag, föreningar.

Ring oss för en kostnadsfri städanalys - vi gör offerter på alla typer av städuppdrag t.ex. kontorsstädning eller storstädning.

RUT avdraget

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete.

Läs mer

Våra tjänster

Vi erbjuder all slags lokalvård såsom t.ex. kontors-, hem-, och flyttstädning, fönsterputsning (inkl. fönsterbågarna), golvvård och highspeedpolering.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Miljö

Vi arbetar aktivt för att minska mljöpåverkan. Kemikalier använder vi mycket sparsamt, bara när övriga metoder inte fungerar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng