Hemstädning

Hemstäd

Vi städar hemma hos dig efter ditt behov. Vid hemstädning får du oftast samma person som kommer till dig och städar. Vi gör allt från enklare städningar till storstädning. Vill du att vi använder speciella medel, kontakta gärna oss. Vi fixar även fönsterputsningen!

I det vardagliga livet finns det så många måsten för att vardagen ska gå ihop. Jobba, handla mat, hämta på dagis, träna, städa. Listan är lång och när alla måsten är avklarade tycker många att tiden inte räcker till.

Vi erbjuder hemstädning enligt de intervall som ni önskar. Det kan vara veckostädning eller 2 gånger i månaden eller om ni så önskar månadsstädning.

Erfaren personal

Vår personal är erfaren och har varit med om de flesta uppdrag och vi hjälper dig som har behov av städning i hemmet.
Fönsterputsning, storstädning, golvvård, rengöring av möbler & mattor eller vill du kanske ha kontinuerlig städning av ditt hem så ordnar vi det.

För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg med vem som kommer hem till dig.

Vi handplockar endast de mest erfarna och kompetenta lokalvårdarna så att du som kund ska kunna tänka på andra saker än städning.

Speciella önskemål

Har Du speciella önskemål så går det självklart att skräddarsy efter just dina behov.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng